Čoko nátierka s Macou a škoricou. Pridaná škorica nám napomáha pri udržaní rovnováhy hladiny cukru v krvi, prášok z koreňa Maca nám dodá energiu a RAW Cacao, ktoré je plné minerálov a antioxidantov, nám napomáha k udržaniu psychickej pohody 🙂 Táto Čoko nátierka je môže byť vynikajúcou náhradou bežných čokoládových pomazánok. Nie len že skvele chutí, ale je aj zdavšou variantou.
Potrebujeme:
150 g kešu orechov (cez noc namočených vo vode)
30 g Provitality RAW organic Cacao prášku
1 čl Provitality RAW organic Maca prášku
1/4 čl mletej škorice
štipka soli
2 pl javorového sirupu
Ako na to:
Kešu orechy zlejeme z vody, v ktorej boli cez noc namočené, a spolu s ostatnými ingredienciami vložíme do mixéra a mixujeme kým nevznikne hladká hmota. Ak sa vám nátierka zdá malo sladká, môžete pridať javorový sirup podľa vlastnej chute.
Takto pripravenú nátierku dáme do skleného, uzatvárateľného pohára do chladničky, kde vydrží cca 2 týždne. ideálna je na rôzne palacinky, lievance či iné sladké pokrmy.
Dobrú chuť.